Cevna protipoplavna zaščita Beaver

Podjetje Beaver Schutzsysteme AG iz kraja Grosswangen v Švici je razvilo edinstven sistem zaščite pred neurji in visokimi vodami – to je cevna protipoplavna zaščita Beaver.

Fleksibilnost sistema in vsestranska uporabnost podjetje uvrščata med vodilne dobavitelje tovrstnih zaščit.

Cevna protipoplavna zaščita Beaver deluje po principu ‘‘z vodo proti vodi”. Cevi iz posebnega PU materiala najprej napolnimo z zrakom, ter jih spojimo v poljubno dolžino. Nato jih s pomočjo gasilskih cevi napolnimo z vodo. Zaradi gibljivosti se cev popolnoma prilagodi terenu, možna je tudi sprememba smeri. Velika teža vode zagotavlja stabilnost cevi proti odrivanju.

Shranjevanje sistema je enostavno, zanj ne rabimo veliko prostora. Kot tak je zelo primeren za interventne enote, saj omogoča postavitev tudi na nepredvidenih mestih v kratkem času.

Cevna protipoplavna zaščita Beaver je med drugim uspešna obramba pred poplavami v švicarskem mestu Lucern. Med naročniki teh sistemov pa najdemo tako posameznike, podjetja, kot mestne oblasti in švicarsko ministrstvo za obrambo. Preko 23.000 m proizvedenih in umeščenih protipoplavnih barier je poleg švicarske natančnosti pri izdelavi, enostavne montaže in vsestranske uporabnosti še razlog več za odločitev.

Cevna protipoplavna zaščita Beaver

Izstopajoče lastnosti:

  • Možnost polnenja s hidrantno vodo ali s poplavno vodo preko črpalke
  • Možnost spajanja elementov v poljubno dolžino
  • Sistem se prilagaja terenu (ovinki, neraven teren, …)
  • Višina zaščite od 0,5 m do 1,3 m
  • Cevni protipoplavni sistem Beaver lahko pravilno in uspešno postavljata že dve osebi
  • Zasede malo shranjevalnega prostora

Galerija


Želite več informacij? Dogovorite se za brezplačno demonstracijo!