Servis

V PAL Inženiring d.o.o. smo zavezani k zagotavljanju izjemne podpore in servisnih storitev za vse komunalne stroje in opremo, ki jo ponujamo.

Smo pooblaščeni
serviser za

 • Komunalne nadgradnje FFG
 • Komunalne stroje ROM
 • Kamere za pregled kanalov iPek
 • Kamere za pregled kanalov MiniCam
 • Kamere za pregled kanalov MiniFlex
 • Programsko opremo Wincan

Hitra odzivnost in učinkovito odpravljanje napak

Razumemo pomen hitre odzivnosti pri odpravljanju težav. Zavezani smo k temu, da napako v nujnih primerih zaznamo v največ 24 urah od prijave in jo v najkrajšem možnem času uspešno odpravimo. Naši strokovnjaki so opremljeni s potrebnimi znanji in orodji za hitro in učinkovito reševanje težav, bodisi v naši servisni delavnici ali neposredno na terenu pri stranki.

Kvalificirano in
certificirano osebje

V PAL Inženiring d.o.o. se ponašamo z visoko kvalificiranim osebjem, ki ima pridobljene ustrezne certifikate s strani proizvajalcev, ki jih zastopamo. Naše osebje se redno udeležuje strokovnih izobraževanj, s čimer ostaja v koraku z najnovejšimi tehnološkimi trendi in inovacijami. Ta pristop nam omogoča, da smo vedno pripravljeni na izzive, ki jih prinaša nenehen razvoj v svetu komunalnih tehnologij, še posebej z vse večjo vključitvijo napredne elektronike, kar zahteva poglobljeno strokovno znanje in natančno diagnostiko.

Zavezanost k
odličnosti

Naše poslanstvo je zagotavljati vrhunske servisne storitve, ki so plod našega strokovnega znanja, nenehnega izobraževanja in predanosti k odličnosti. V PAL Inženiring d.o.o. razumemo, da je zadovoljstvo naših strank ključnega pomena, zato se vsakodnevno trudimo presegati pričakovanja in zagotavljati storitve, ki so sinonim za zanesljivost in kakovost.

Naši
partnerji

Potrebujete servis?
Pošljite nam sporočilo

  Zanimam se za izdelek:

  Članki
  v našem blogu

  Finance.si

  Odstranljiva protipoplavna zaščita – zanesljiva obramba pred vodo

  Vodna ujma, ki je avgusta prizadela Slovenijo, je sprožila mnogo razprav, ali bi lahko tako hude posledice preprečili. Mnogi lastniki stanovanjskih hiš, ki stojijo ob vodi, razmišljajo, kako bi lahko v prihodnje vodo ustavili pred vrati svojih hiš.

  Junijske poplave 2013 na porečju avstrijske Donave

  V letu 2013 je baila večini srednje Evrope zelo mokra pomlad in nekatera področja so bila v mesecu maju deležna najvišjih količin padavin odkar se beležijo vremenske razmere.

  Mobilna protipoplavna zaščita kot sestavni del protipoplavnih ukrepov

  Po vzoru uspešno izvedenih projektov v tujini, je tudi v Sloveniji mobilna (odstranljiva) protipoplavna zaščita postala sestavni del projektov zaščite območij in objektov pred uničujočimi posledicami poplav.